CPHmade Torvedag 17. nov

Jeg deltager i Torvedagen i den gamle Politiken trykkehal på Rådhuspladsen.

CPHmade Torvedagen arrangeres i fællesskab af CPHmade og Politiken.

Vi har fornøjelsen af at arrangere CPHmade Torvedag, hvor du kan møde 30 CPHmade medlemmer. Alle er de virksomheder, der bor i København og som producerer de mest fantastiske varer hér i byen.

På Torvedagen kan du møde menneskerne bag disse varer, og du kan naturligvis også handle – alt lige fra karameller og chokolade til håndbyggede motorcykler, hatte, smykker og tasker. Uanset hvilke varer du måtte falde i svime over, så kan du være sikker på, at de er lavet af dygtige håndværkere med passion og kærlighed til de ting, de fremstiller.

Lørdag den 17. november 2012 
Fra kl. 10.00-17.00 
Hos Politiken 
Rådhuspladsen 37, 1785 Kbh. V.

Foreløbigt program

Dørene åbnes kl. 10.00 og lukkes igen kl. 17.00.

Alle udstillere vil være på plads i hele åbningstiden. Det samme gælder Politiken og CPHmade stande.

På scenen

Kl. 11.00-11.30:

 • København er så meget mere end du vidste.
  -en samlet præsentation af alle de spændende varer, der fremstilles i København med en kort indledning af CPHmade og herefter 3 medlemmer, der fortæller om netop deres sortiment og betydningen af at værebaseret i København – drevet af passion og kvalitet.
 • De tre medlemmer er: Antonie Lauridsen/tøj, Inge Vincents/keramik og Ask Emil Skovgaard/møbler.

Kl. 13.00-13.30:

 • CPHmade vs. Made in China.
  -når nu det er billigere at producere i Kina, hvad er det så der gør, at nogle virksomheder vælger at producere i København? Diskussion ml. virksomhedsleder, der har valgt at flytte produktionen ud af Danmark og CPHmade virksomhedsleder, der holder fast i lokal produktion. Modereret af journalist fra Politiken.
 • Deltagere: CPHmade medlem Ole Klifoth/Audiovector og…

Kl. 15.00-15.30:

 • Hvad vil vi med produktion i Danmark
  -diskussionen det sidste 10-år har primært handlet om ’Vi skal leve af vidensamfundet’. Men kan man skille viden fra produktion – diskusion med erhvervspolitiker/repræsentant og CPHmade repræsentant. Gennemført af journalist fra Politiken.
 • Fra CPHmade Partner Asger Daugbjerg.
This entry was posted in Nyheder. Bookmark the permalink.